OSV Lima Scabra

Sportduikvereniging te Zoetermeer

Trainers Commissie

Een van de doelstellingen van Lima Scabra is het opleiden van leden tot sportduiker. Daarnaast worden trainingen verzorgd in het zwembad. De instructeurs en trainers van de Trainers Commissie zorgen dat dit veilig verloopt. De Hoofdtrainer heeft de regie over de opleidingen en trainingen binnen Lima Scabra en is ook bestuurslid.

Aan het begin van het seizoen wordt een planning gemaakt voor de zwembadtrainingen en de opleidingen die gegeven gaan worden. Natuurlijk wordt het aanbod afgestemd op de vraag van de leden.

start zondagavond trainingen 20 september 2020

Beste Limanezen

Komende zondag 20 september beginnen we weer met de trainingen in Het Keerpunt.

19:00 - 20:00 uur

20:00 - 21:00 uur

Na afloop een drankje bij JJmusichouse

Kom weer lekker meezwemmen er is ruimte genoeg om te kunnen zwemmen in het water vervalt de 1,5 mtr regel, op de kant is hij wel van toepassing.

de regels ivm corona zijn voor het Keerpunt;

vanaf 18:50 kunnen we naar binnen de laatste 2 kleedkamers zijn voor Lima,

er is geen club na ons dus kleding kan blijven hangen

er mogen niet meer leden in de kleedkamer als aangegeven op de deur gebruik eerst de laatste kleedkamer daarna de andere.

Hopelijk zien we jullie vanaf 20 sept weer in het bad en bij JJ

Namens de trainers

Wout Pronk 

-  

start dinsdagavond trainingen 1 sept 2020

Beste Limanezen

Terwijl we nog heerlijk genieten van de zomer en nog prachtige duiken maken zijn we alweer begonnen met de planning van het komend seizoen   

Dinsdagavond 1 september beginnen we weer met de korte conditie trainingen

Het CORONA PROTOCOL is nog steeds van toepassing, dus als u geen klachten hebt kunt u komen zwemmen we houden op de kant de 1,5 mtr regel natuurlijk aan, in het water vervalt deze regel maar zullen we zoveel mogelijk proberen deze afstand te handhaven.  

Voor de dinsdagavond in De Veur gelden de volgende afspraken:                      

Uiterlijk om 20:20 verzamelen (daarna is toegang tot de Veur verboden voor de Lima leden) en omkleden in de kleedkamers, er is aangegeven hoeveel mensen er tegelijk in kunnen dus soms even wachten tot er plek is kleding meenemen en daarna de verplichte loop route volgen die met pijlen is aangeven naar de ruimte achter het ondiepe instructie bad, hier wachten we tot de andere vereniging de zwemzaal heeft verlaten, na afloop kleding pakken en zonder te douchen naar de kleedkamers direct omkleden en zo snel mogelijk het zwembad verlaten.

Deze regels zijn door de gemeente verplicht gesteld en die zal ook op naleving toezien, we begrijpen dat dit een beperking van onze vrijheid is maar we hebben geen keuze en verzoeken u dan ook om zich strikt aan de tijden en voorschriften te houden zodat we niet in de problemen komen of het zwemmen voortijdig moet worden gestopt.

We hopen Jullie dinsdagavond weer te ontmoeten.

Vergeet je niet aan te melden voor de Zeeland dag zondag 6 september ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 20 september beginnen weer met de reguliere trainingen 19:00 - 20:00 / 20:00 - 21:00 uur

Mvgr Wout Pronk

Hoofdtrainer    

langer doorzwemmen

Beste Limanezen

Een aantal leden heeft gevraagd of het mogelijk is om langer door te trainen op de zondagavond t/m 5 juli.

Om te inventariseren hoeveel leden daar gebruik van willen maken graag even per omgaande een email ovv doorzemmen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l

Mvgr Wout

21 juni afsluiting zwembad seizoen

Beste Limanezen

Zondag 21 juni sluiten we het zwembad seizoen af , dit doen we met een borrel bij JJ musichouse.

Helaas is met de huidige regelgeving een BBQ zoals eerder gemeld nog niet mogelijk.

De borrel is vanaf 18:00 uur in de tuin bij JJmusichouse en is vanwege de beperkingen in max aantal deelnemers alleen voor de leden.  

Lima zal een aantal drankjes en de hapjes betalen.

Graag hopen we iedereen op 1,5 mtr afstand te ontmoeten voordat we met zomerreces gaan.

Laat even weten of je komt zodat zicht op het aantal deelnemers hebben

graag een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PS; zondag 14 juni is de laatste zwembadtraining in Het Keerpunt

Mvgr Wout Pronk

Leden login

scabra   opleiding   duiken   jaar   weer   lima   vereniging   aantal   20:00   juni   graag   zondag   mvgr   wout   mogelijk   gaan   geen   zwembad   trainingen   beste   even   leden   limanezen   duikers   eerste   aanmelden   training   naar   pronk   zwemmen  

 

Copyright © 2013-2018  Lima Scabra. Alle rechten voorbehouden.

 

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld.

Indien er ongewenste content is opgenomen, neem dan contact op met de beheerder van deze site.

nob logo smallnobfacebook