OSV Lima Scabra

Sportduikvereniging te Zoetermeer

Trainers Commissie

Een van de doelstellingen van Lima Scabra is het opleiden van leden tot sportduiker. Daarnaast worden trainingen verzorgd in het zwembad. De instructeurs en trainers van de Trainers Commissie zorgen dat dit veilig verloopt. De Hoofdtrainer heeft de regie over de opleidingen en trainingen binnen Lima Scabra en is ook bestuurslid.

Aan het begin van het seizoen wordt een planning gemaakt voor de zwembadtrainingen en de opleidingen die gegeven gaan worden. Natuurlijk wordt het aanbod afgestemd op de vraag van de leden.

vrijzwemmen zondag 24 februari

Beste Limanezen

Zondag 24 februari is er weer vrijzwemmen voor de leden en hun aanhang van 19:00 - 20:30 uur na afloop een frietje en drankje bij JJ musichouse, kom gezellig met de familie vrijzwemmen

mvgr Wout

veiligheids instructies 2019

Beste leden

Hierbij een aantal veiligheidsinstructies hoe u dient te handelen indien er zich een ongeval of brandalarm voordoet tijdens de training in het zwembad.

Indien het brandalarm af gaat in het zwembad (Het Keerpunt en De Veur) dient u zich in de zwemzaal te verzamelen op een door de trainer aangegeven plaats.

U mag niet terug keren naar de kleedkamers en indien u zich daar al bevind dient u direct naar de zwemzaal te gaan. Indien dit door brand niet mogelijk is via de nooduitgang direct naar buiten.

U dient de instructies van de dienst doende trainer / toezichthouder op te volgen.

In de clubkast van het Keerpunt zijn isolatie dekens aanwezig indien we de zwemzaal in zwemkleding moeten verlaten.

Bij een ongeval in het zwembad zal de trainer / toezichthouder een aantal leden om assistentie vragen. De overige leden wordt verzocht zich van de plaats van het ongeval te verwijderen zodat hulpdiensten ruimbaan hebben.

De instructeurs/trainers hebben de juiste instructies om in bovenstaande gevallen te handelen.

Indien u de training vooraf beëindigt meldt u zich dan af bij de trainer / toezichthouder indien u zich niet goed voelt dit direct melden en mag u niet alleen terug naar de kleedkamer de trainer / toezichthouder zal voor begeleiding zorgen

Mvgr Wout Pronk

Hoofdtrainer Lima Scabra

Lustrum duikweek Zeeland 2019

Beste Limanezen

In het kader van het lustrum organiseert de trainers commissie een duikweek in Zeeland vanaf

hemelsvaart 30 mei tot aansluitend aan het Pinksterkamp 6 juni is de bedoeling om één of 2 duiken per dag te maken op minder bekende duikstekken. 

Heerlijk in het voorseizoen door de week dus geen volle duikstekken.

Kom gezellig met gezin of partner naar Zeeland met tent of caravan of huur een huisje of caravan en doe mee met deze duikweek., overdag gezellig duiken s-avonds gezellig samen een hapje eten (BBQ etc)

Aansluitend gaan we door met het pinksterkamp

Heb je interesse neem dan contact op met Wout Pronk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mvgr Wout

aanmelden 1* opleiding

Beste leden

Eind januari willen we starten met de 1* opleiding 

graag aanmelden via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mvgr Wout Pronk

hoofdtrainer 

Leden login

leden   januari   aantal   wout   training   juni   mvgr   opleiding   vereniging   even   duikers   eerste   onder   naar   jaar   geen   beste   weer   zwembad   duik   december   scabra   pronk   limanezen   aanmelden   20:00   zondag   lima   duiken   trainingen  

 

Copyright © 2013-2018  Lima Scabra. Alle rechten voorbehouden.

 

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld.

Indien er ongewenste content is opgenomen, neem dan contact op met de beheerder van deze site.

nob logo smallnobfacebook