OSV Lima Scabra

Sportduikvereniging te Zoetermeer

NOB Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering, helemaal toegespitst op de duiksport en met een aantrekkelijke premie van slechts €45,- per jaar. Enkel af te sluiten door leden van de Nederlandse Onderwatersport Bond! 

Toekomst
NOB-directeur Arjan de Vries ziet dit product als een uitbreiding van het aanbod voor zijn huidige leden en hoopt daarnaast nieuwe duikers bij de bond te mogen verwelkomen. “Ik weet zeker dat de duikreisverzekering de interesse van veel duikers gaat wekken! ’t Zou prachtig zijn om op die manier als organisatie te groeien en in de toekomst nóg meer voor duikend Nederland te kunnen betekenen.”

Voordelen
De duikreisverzekering wordt aangeboden door Hienfeld Assuradeuren en heeft allerlei voordelen:

 

  • Dekking over de hele wereld, inclusief Nederland; óók de reis van en naar de duikstek én de duik zelf zijn gedekt!
  • Annuleringsdekking van €1000,- per persoon. 
  • Vergoeding van schade of diefstal van de duikuitrusting, waarbij tot maar liefst drie jaar na aanschaf de nieuwwaarde wordt uitgekeerd (maximaal €7500,-).
  • Vergoeding van de huurkosten voor een vervangende duikuitrusting als je bagage onverhoopt (nog) niet op je reisbestemming aangekomen is.
  • De mogelijkheid om de verzekering uit te breiden: je partner kun je voor slechts €27,50 per jaar meeverzekeren, partner en kinderen kost €42,50 per jaar. 


25% korting in 2013!
NOB-leden die de verzekering in 2013 afsluiten krijgen de rest van het kalenderjaar maar liefst 25% korting op hun premie!

Leden login

even   zwembad   opleiding   graag   pronk   beste   gaan   training   duiken   scabra   20:00   limanezen   duikers   aantal   naar   weer   lima   leden   juni   jaar   zondag   december   wout   eerste   aanmelden   mogelijk   mvgr   trainingen   geen   zwemmen  

 

Copyright © 2013-2021  Lima Scabra. Alle rechten voorbehouden.

 

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld.

Indien er ongewenste content is opgenomen, neem dan contact op met de beheerder van deze site.

nob logo smallnobfacebook