OSV Lima Scabra

Sportduikvereniging te Zoetermeer

Bestuur

Het bestuur van Lima Scabra bestaat uit vijf leden die door de leden worden gekozen voor een periode van telkens drie jaar. Dit gebeurt tijdens een van de Algemene Leden Vergaderingen die tweemaal per jaar gehouden worden. Daarnaast komen zij eens per twee maanden of zoveel vaker als nodig is bij elkaar. Tijdens deze vergaderingen komen zaken als contacten met de gemeente, de Zoetermeerse Sportraad en de NOB, financiën, opleidingen en dergelijke aan de orde.bestuur

Bestuurssamenstelling:

Voorzitter :  Olaf Ruijters
Secretaris :  Bert den Hollander
Penningmeester :  Laurens Versteegh
Hoofdtrainer :  Wout Pronk
Algemeen Bestuurslid :  Rick Driesen

Blue planet deel #2

Beste Limanezen

Voor de liefhebbers van "The Blue Planet"  deel 2 wordt de komende weken door BBC 1 uitgezonden

van 21:00 - 22:00 uur 

Wel komen zwemmen natuurlijk en gewoon opnemen

mvgr Wout 

update Adelbert okt 2017

Beste leden

Na een lang revalidatie traject is Adelbert Hesseling vandaag vanuit Vivaldi verhuist naar zijn nieuwe aangepaste woning aan de Leopoldhove 199 / 2726 CX Zoetermeer.

Er moet nog wel het een en ander gebeuren voordat daar alles op orde is maar het belangrijkste is nu dat hij weer een eigen plek heeft waar hij zijn eigen leven kan leiden. 

Ben je binnenkort in de buurt bel ff aan voor een kort bezoekje

mvgr Wout Pronk

plek vrij op de Panda

Beste Limanezen

Er is komend weekend een plek vrij gekomen op de Panda wil je alsnog mee neem dan even contact op met Wilbert v/d Hoeven

mvgr Wout Pronk

Hoofd trainer

Vernieuwing NOB opleidingen

Wellicht heb je er al iets over gehoord: de NOB gaat de duikopleidingen (weer) vernieuwen. De veranderingen zijn op hoofdlijnen te verdelen over drie thema's :

  1. de rol van trimmen vanaf de beginnersopleiding
  2. het gebruik van de duikcomputer bij het plannen en uitvoeren van de duik
  3. het gedrag van je leerling: buddyvaardigheden, zelfstandig veilige keuzes maken en  veiligheidsbewustzijn

Dit betekent dat er nieuwe lesboeken uit gaan komen.  Vanaf november 2017 zijn deze beschikbaar. Tevens dienen alle instructeurs weer een verplichte opfristraining te volgen voor het behoud van de licentie.

Voor meer informatie,  kijk hier: Waarom vernieuwen?

Duik APP

Ondanks dat het duikseizoen pas officieel wordt geopend met Pasen is een aantal leden al weer begonnen met duiken dit jaar. Naast de clubduiken van Lima Scabra wordt er door een aantal leden ook regelmatig een ‘vriendenduik’ gemaakt. Er is nu zelfs een WhatsApp groep gemaakt om af te spreken wie er wil duiken, waar en wanneer. Wij hopen dat het clubje duikers steeds groter wordt. Daarom willen we iedereen die het leuk vindt uitnodigen om zich aan te melden voor de WhatsApp groep.

Aanmelden kan via de mail bij Rick Driesen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Als je je aanmeld voegt hij je nummer toe aan de WhatsApp groep (wel handig als hij je mobiele nummer heeft).

Leden login

 

Copyright © 2013-2017  Lima Scabra. Alle rechten voorbehouden.

 

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld.

Indien er ongewenste content is opgenomen, neem dan contact op met de beheerder van deze site.

nobnobfacebook