OSV Lima Scabra

Sportduikvereniging te Zoetermeer

Bestuur

Het bestuur van Lima Scabra bestaat uit vijf leden die door de leden worden gekozen voor een periode van telkens drie jaar. Dit gebeurt tijdens een van de Algemene Leden Vergaderingen die tweemaal per jaar gehouden worden. Daarnaast komen zij eens per twee maanden of zoveel vaker als nodig is bij elkaar. Tijdens deze vergaderingen komen zaken als contacten met de gemeente, de Zoetermeerse Sportraad en de NOB, financiën, opleidingen en dergelijke aan de orde.bestuur

Bestuurssamenstelling:

Voorzitter :  Olaf Ruijters
Secretaris :  Bert den Hollander
Penningmeester :  Laurens Versteegh
Hoofdtrainer :  Wout Pronk
Algemeen Bestuurslid :  Rick Driesen

aanmelden pinksterkamp 2018

Beste Limanezen

Nog 2 weken en dan is het weer zover het traditionele pinksterkamp in Den Osse 18-19-20-21 Mei

 Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit kan tot uiterlijk 14 mei maar liefst zo snel mogelijk (i.v.m. eisen van de camping).

Bij je aanmelding geef je op

  1. aantal personen
  2. geboortedata,
  3. welke nachten,
  4. kenteken auto,
  5. verblijf in een hut of eigen tent/caravan,
  6. welke avonden je mee-eet (zaterdagavond en/of zondagavond)
  7. evt speciale dieetwensen zoals vegetarisch.

De kosten zijn:

- Per overnachting in eigen tent of caravan: 15,- euro pp per nacht. Kinderen van 0 t/m 4 gratis en van 5 t/m 12: 7,50 euro.

De blokhutten zijn op de ALV verloot

- Als je overnacht in een blokhut, betaal je samen met de andere bewoners de kosten van de blokhut zijnde € 225 voor drie nachten (korter kan niet) onderling te verrekenen. Na afloop de blokhut schoon achterlaten. Schoon laten maken kost € 20,-. Het blokhuthoofd rekent € 225 af met Laurens

- Per maaltijd (BBQ en Pronkenmaaltijd) 7,50- pp (kinderen van 6 tot 12 € 5,- pk). Gebruik zoveel mogelijk eigen bestek, bord en beker/glas. Dit om de kosten voor de organisatie zo laag mogelijk te houden.

De kosten graag per direct overmaken naar OSV Lima Scabra:

NL 30 INGB 0002.3878.14

ovv Pinksterkamp en Naam

Namens de EC 

Annemarieke 

reminder ALV maandag 7 mei

Beste Limanezen

Maandag 7 mei om 20:00 uur ALV in het Prisma naast de Veur

Kom en praat mee over de ontwikkelingen in de club

Koffie en havermout koek staan klaar

namens het bestuur Wout Pronk

Privacy Persoonsgegevens

Binnen Lima Scabra worden van alle leden en donateurs persoonsgegevens opgeslagen en gebruikt. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is vanaf die datum niet meer van toepassing. De wet schrijf voor dat organisaties, zoals Lima Scabra, verplicht zijn vast te leggen welke gegevens worden opgeslagen in registers en voor welk doel deze gegevens gebruikt (mogen) worden.

Het bestuur heeft naar aanleiding van de invoering van de AVG een document opgesteld waarmee de leden en donateurs geinformeerd worden. Dit document is te downloaden (na inloggen) via de volgende link:

http://www.limascabra.nl/documenten/send/5-beleid/206-privacy-persoonsgegevens-lima-scabra

In dit document wordt aangegeven welke persoonsgegevens zijn vastgelegd en in welke systemen. Ook wordt aangegeven wat het doel van het vastleggen is, hoe lang de gegevens worden bewaard en hoe deze gegevens zijn beveiligd tegen oneigenlijk gebruik.

Dit document zal ook worden behandeld tijdens de Algemene Leden Vergadering van 7 mei.

nieuwe club kleding

Beste Lima's,

Het wordt weer tijd!!!  Na de succesvolle tassenactie vorig jaar bieden we nu drie verschillende typen JASSEN aan, die op de rugzijde zullen worden voorzien van ons prachtige Lima logo soortgelijk als op de tassen (wederom met dank aan John Erkelens van studio Zoetermeer!). We hebben gekozen voor een mooie kwaliteit waar we hopelijk lang plezier van zullen hebben.

De kleur van de jassen is dit keer: rood. 

De keuze bestaat uit:

- Een sportieve zomer softshell jas, met afneembare capuchon, in dames en herenmodel verkrijgbaar. Prijs: € 69,95

- Een winter 3-in-1 jas, lekker warm voor op de dijk, met uitneembaar fleecevest. Eveneens in dames en herenmodel verkrijgbaar. Prijs: € 69,95

- Een sportief windjack, unisex model. Prijs: € 29,-

Tevens is een muts verkrijgbaar.

De kosten van de bedrukking worden weer betaald door de club. Met dank aan het bestuur! 

Met de Paasduik nemen we pasmodellen mee en kunnen er al bestellingen worden geplaatst. Uiteraard volgen er nog meer mogelijkheden om te passen en te bestellen, maar wacht niet te lang want als we de jassen nog voor de zomer willen hebben moeten we wel op tijd bestellen. je kunt ook komen passen bij Annemarie thuis, graag even afspreken wanneer je langskomt.

Hopelijk tot maandag,

Groeten, Annemarie, Ton en Bert

Paasduik 2018

Beste Limanezen

Zondag 1 april is het zwembad ivm Pasen gesloten.
Maandag 2 april starten we het buitenwater seizoen zoals altijd met de paasduik en brunch bij de stormvogel aan het Oostvoornse meer

We verzamelen om 10 uur met koffie / warme chocolade melk en paasbrood rond 10:45 uur gaan de duikers te water om 12:00 start de lunch

mvgr Wout Pronk

Leden login

 

Copyright © 2013-2018  Lima Scabra. Alle rechten voorbehouden.

 

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld.

Indien er ongewenste content is opgenomen, neem dan contact op met de beheerder van deze site.

nob logo smallnobfacebook